EETHUIS YAMAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Yaman. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 15:00 Bezorging was snel ik kwam snel genoeg achter waarom. Ik kreeg oud overblijfsel waarschijnlijk want super taai doner was het. Jammer echt.
10 apr 2024 om 22:38 Broodje was goed en warm, alleen de pizza pepperoni zat er niet bij, alleen pizza margarita.bah
7 apr 2024 om 20:25 Lekker zo iets als altijd, maar betaald je ieder keer meer een krijg je iedere keer minder
5 apr 2024 om 23:05 Was heerlijk en warm bezorgd! Bedankt voor de extra redvelvet taart!
3 apr 2024 om 1:09 Bestellingen worden altijd niet compleet geleverd, de ene keer ontbreekt saus en de ander inhoud van het eten en ander keer vergeten ze drinken, nooit meer hier bestellen, te veel telleurstellingen !!!!!!
30 mrt 2024 om 20:56 Een bestelling geplaatsten is echt een aanrader!!! Het eten blijft lekker en het personeel is top.
22 mrt 2024 om 19:19 Het eten was echt heel erg lekker. De kip shoarma is een echte aanrader!
22 mrt 2024 om 19:18 Al voor de 3e keer op rij een zeer droge kebab. Jammer, voorheen was die wel lekker. En had 2 Turkse pizza met döner gekregen ipv 1 met alleen kaas. Ook leek de papieren tas naar tabaks rook te ruiken. Al met al kwaliteit gaat achteruit!
17 mrt 2024 om 22:04 Zat bijna geen patat in m'n lamsshoarma kapsalon.. keer hiervoor was ik ook al niet tevreden terwijl ik vaste klant was..
15 mrt 2024 om 19:51 De lamsshoarma kapsalon was niet kompleet en de kip shoarma zat geen satésaus op
13 mrt 2024 om 0:24 Lieve bezorger, eten was prima
6 mrt 2024 om 23:33 Heerlijk gegeten. Na bestelling gelijk terug gebeld over hoe laat ik wilde eten. Ik werd keurig geholpen door Mustapha