EETHUIS YAMAN

EETHUIS YAMAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Yaman. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 20:36 Heerlijk. Best in de buurt
4 jul 2022 om 0:34 Eten was weer prima zoals altijd maar ik blijf zeggen let op de servetten het is twee keer goed gegaan maar de laatste twee keer weer niet dat is jammer het is een stukje service voor de klanten.
3 jul 2022 om 23:15 Heerlijk eten!
1 jul 2022 om 20:29 Perfect 5
30 jun 2022 om 1:44 I am a pizza maker, And i confess that this is the best pizza i tried in The Netherlands, the food is super tasty, thank you!!!
26 jun 2022 om 22:19 Goede service lekker eten
25 jun 2022 om 21:02 Lekkerste kapsalon in de buurt! Kan het niet anders omschrijven dan “juicy”. Echt fantastisch.
23 jun 2022 om 8:43 Heerlijke broodje shoarma met patat. Eigenaar van de tent is een topper. Hij had een paar extratje bij gedaan. Harstikke bedankt nog!
22 jun 2022 om 20:25 Prima bezorgd op aangegeven tijd en eten was zoals altijd heerlijk.
21 jun 2022 om 20:01 Heerlijke broodjes Shoarma zoals altijd en bedankt voor de servetten prima opgelet vorige keer.
21 jun 2022 om 1:52 Ik zet in die beschrijving niet aanbellen met uitroeptekens en alsnog bellen ze aan jammer weer
19 jun 2022 om 20:34 Super slecht ten eerste heel lang gewacht vervolgens is het eten steenkoud als je er over belt wordt je nog al leugenaar uitgemaakt dat het eten niet koud kan zijn bestelling van 75 euro dit is de laatste keer